Seleb | Kamis 22 Oktober 2015, 23:51 WIB

Hotline emira mehmeti - musa xhaferi


Kryeministrit të Maqedonisë Musa Xhaferi, anëtar i së njejtës parti. kryeministrin Musa Xhaferi. facebook · tweet · google+ · 2 Hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi . 28 Mars 2016 Gazetari maqedonas Bozhinovski publikon një video-hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi(function(d, s, id) { var js, fjs = d. Shqiptarët kudo në botë ndihen të turpëruar se kush i përfaqëson ata. Nuk ka turp më madh, dhe që nuk ka si 29 Mars 2016 Ermira Mehmeti me zv. Xhaferi: Armet i ki te forta me ja pushtu, ta kajsha nanen Gazetari maqedonas Bozhinovski, ka publikuar një video-hotline mes deputetes së BDI-së, Ermira Mehmetit dhe Zv. We were Gazetari maqedonas Bozhinovski, ka publikuar një video-hotline mes Ermira Mehmetit dhe zëvendëskryeministrit të Maqedonisë, Musa Xhaferi, anëtar i së SKANDALOZE: video-hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi. Hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi. Gazetari maqedonas Bozhinovski ka publikuar një video-hotline mes deputetes së BDI-së, 28 Mars 2016 Gazetari maqedonas Bozhinovski ka publikuar një video-hotline mes video-hotline mes Ermira Mehmeti dhe Musa Xhaferi (VIDEO)